Bal karnawałowy
15 lutego 2014 r. (sobota), godz. 2000
sala C
Posiłki i napoje są serwowane przez Firmę Cateringową „Kaskada”. Oprawa muzyczna w wykonaniu Zespołu „Czakram”. Mile widziane stroje i gadżety karnawałowe.
15 lutego 2014 r. (sobota), godz. 2000, sala C
posiłki i napoje są serwowane przez Firmę Cateringową „Kaskada”
oprawa muzyczna w wykonaniu Zespołu „Czakram”
mile widziane stroje i gadżety karnawałowe
MENU:
Przystawka:
- pieczona ryba podana w aromatycznym kaszubskim sosie
I gorąca kolacja:
- zapiekane fileciki z kurczaka zawijane w bekon podane z sosem serowym
- puree ziemniaczane z masełkiem
- karnawałowa surówka
Deser
- patery tradycyjnych ciast
Zimne zakąski:
- zestaw wybornych mięs pieczonych, wędlin i serów,
- śledziowe koreczki w aromatycznej zalewie korzenno-octowej
- roladki z szynki z chrzanowym masełkiem w auszpiku
- pasztet myśliwski serwowany w żurawinowej otoczce
- jaja tradycyjne w sosie tatarskim
- sałatka królewska z ananasem i szynką
- sałatka jarzynowa serwowana w tortilli
II gorąca kolacja:
- żurek staropolski z grillowania kiełbasą
Napoje
- kawa, herbata bez ograniczeń
- soki owocowe 0,5 l na osobę
Cena 125 zł od osoby
Informacje: tel. 605 307 935, 12 644 07 75 w godz. 800–1800
Bilety: kasa NCK (od poniedziałku do piątku) w godz. 830–2000
Sobota, 15.02.2014