15.02.2014

Bal karnawałowy

bal karnawalowy

15 lutego 2014 r. (sobota), godz. 2000
sala C

Posiłki i napoje są serwowane przez Firmę Cateringową „Kaskada”. Oprawa muzyczna w wykonaniu Zespołu „Czakram”. Mile widziane stroje i gadżety karnawałowe.

 

15 lutego 2014 r. (sobota), godz. 2000, sala C

posiłki i napoje są serwowane przez Firmę Cateringową „Kaskada”
oprawa muzyczna w wykonaniu Zespołu „Czakram”
mile widziane stroje i gadżety karnawałowe

MENU:
Przystawka:

  • pieczona ryba podana w aromatycznym kaszubskim sosie

I gorąca kolacja:

  • zapiekane fileciki z kurczaka zawijane w bekon podane z sosem serowym
  • puree ziemniaczane z masełkiem
  • karnawałowa surówka

Deser

  • patery tradycyjnych ciast

Zimne zakąski:

  • zestaw wybornych mięs pieczonych, wędlin i serów,
  • śledziowe koreczki w aromatycznej zalewie korzenno-octowej
  • roladki z szynki z chrzanowym masełkiem w auszpiku
  • pasztet myśliwski serwowany w żurawinowej otoczce
  • jaja tradycyjne w sosie tatarskim
  • sałatka królewska z ananasem i szynką
  • sałatka jarzynowa serwowana w tortilli

II gorąca kolacja:

  • żurek staropolski z grillowania kiełbasą

Napoje

  • kawa, herbata bez ograniczeń
  • soki owocowe 0,5 l na osobę

Cena 125 zł od osoby

Informacje: tel. 605 307 935, 12 644 07 75 w godz. 800–1800
Bilety: kasa NCK (od poniedziałku do piątku) w godz. 830–2000

bal karnawalowy

Sobota, 15.02.2014