Bal sylwestrowy w NCK!
31 grudnia 2014 r. (środa), godz. 2000
Nakręcamy Nowy Rok – bal sylwestrowy w NCK!
W tę jedyną i wyjątkową noc zapraszamy Państwa serdecznie na bal. Będzie głośno, wesoło i energetycznie! Nie zabraknie także niespodzianek i konkursów z wyjątkowymi nagrodami. Będziemy tańczyć, śpiewać i biesiadować, by w doskonałym humorze powitać rok 2015.
31 grudnia 2014 r. (środa), godz. 2000
Nakręcamy Nowy Rok – bal sylwestrowy w NCK!
W tę jedyną i wyjątkową noc zapraszamy Państwa serdecznie na bal. Będzie głośno, wesoło i energetycznie! Nie zabraknie także niespodzianek i konkursów z wyjątkowymi nagrodami. Będziemy tańczyć, śpiewać i biesiadować, by w doskonałym humorze powitać rok 2015.
W programie m.in.:
muzyka w wykonaniu zespołu CZAKRAM
serwowana kolacja oraz zimny bufet
konkursy z nagrodami
wybory Króla i Królowej balu
…i absolutnie dobra zabawa!
Menu Sylwestrowe 2014/2015
Przystawka
Terrina z indyka z winnym morelowym oczkiem, roszponką i miodowo-porzeczkowym sosem
Danie gorące
Filety z polędwiczek z chipsem z szynki włoskiej, duszoną dynią i ziołowymi ziemniakami w cieście filo
Deser
Mus karmelowo-gruszkowy na malinowym oczku zdobiony świeżymi owocami
Danie gorące I
Pierś drobiowa pieczona w próżni w emulsji paprykowo-pietruszkowej podana z gołąbkiem ryżowo-warzywnym i sosie bazyliowym
Danie gorące II
Pikantna zupa chrzanowa z parmezanową grzanką
Zimny bufet
Roladki z miętusa zakrawane warzywnym musem
Filety śledziowe z dodatkiem karmelizowanej cebulki podane z dodatkiem sosu żurawinowo-chrzanowego
Pasztet domowy z sosem śliwkowo-koniakowym
Plastry grillowanego kurczaka z sałatami zielonymi i winegretem malinowym
Wolno pieczony schab z teriną chrzanową
Szynka wiejska w całości z chrzanem
Polędwiczki wp. pieczone w ziołach
Tymbaliki drobiowe z cytryną
Rolada serowa z oliwkami
Paleta serów z winogronami i orzechami
Pieczywo mieszane
Sałatki:
Kruche babki z owocami
Ciasta w papilotach (sernik, jabłecznik)
Mus wiśniowy podany na owocach
Jogurtowo-serowy na miętowej galaretce
Krem czekoladowy ozdobiony maraską
Napoje: kawa z mleczkiem , herbata z cytryną, woda mineralna, sok pomarańczowy, sok grejpfrutowy, coca cola, sprite , fanta , alkohol: wino musujące Baron de Belac 1 but na 4 osoby
Cena: 240 zł od osoby
Możliwość płatności w kasie NCK (gotówka lub karta) lub przelewem na konto:
3712 4047 22 1111 0000 4850 7257 (w treści przelewu prosimy wpisać „Sylwester”).
Informacje i rezerwacja: tel. 12 644 07 75 lub 605 307 935
Fundatorzy nagród:
Świat Biżuterii
Środa, 31.12.2014